TribalWar Forums

TribalWar Forums (https://www.tribalwar.com/forums/index.php)
-   General Discussion (https://www.tribalwar.com/forums/forumdisplay.php?f=1)
-   -   [vista ultimate] apps borders/fields displaying incorrect (https://www.tribalwar.com/forums/showthread.php?t=550945)

OriGiNaL 07-26-2008 22:55

[vista ultimate] apps borders/fields displaying incorrect
 
Has anyone else experienced this?

Here is an example of a database program I have installed. Its currently doing an import of a few hundred thousand poker hands and as you can see fields and certain areas are being cut off.

Its as if Vista does not know how to display the app right.

What can I do?

http://i16.photobucket.com/albums/b5...HEMmargins.jpg


All times are GMT -4. The time now is 13:40.

Powered by: vBulletin Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2003, Jelsoft Enterprises Ltd.
All Content Copyright 1999-2020 Tribalwar.Com, LLC