T1 suddenly doesn't work by The Magical Zoo - TribalWar Forums
Click Here to find great hosting deals from Branzone.com


Go Back   TribalWar Forums > Current Gaming > Tribes Scripting and Modifying
Reload this Page T1 suddenly doesn't work
Thread Tools
The Magical Zoo
VeteranX
Old
1 - 12-02-2016, 07:49 PM
Reply With Quote
after no changes

every time i go to watch a demo or join a server, it loads but then crashes to desktop before i see into the server

any ideas??? ://// tried changing from generic to i32 to tnt2, no worky.

weird that literally no changes were made, nor have there been changes for years


haaalpppp <3
 
The Magical Zoo is offline
 
Sponsored Links
spockhammer
VeteranX
Contributor
Old
2 - 12-02-2016, 08:57 PM
Reply With Quote
windows vista or windows 8 fix is needed
 
spockhammer is offline
 
The Magical Zoo
VeteranX
Old
3 - 12-03-2016, 05:42 AM
Reply With Quote
Thanks Dare. I'll try to find that. Very odd that it crashes now though, I even reinstalled the copy from an old USB too. IDK.
 
The Magical Zoo is offline
 
S_hift
Veteran++
Old
4 - 12-03-2016, 01:21 PM
Reply With Quote
Are you tryig to host meatpit?
 
S_hift is offline
 
The Magical Zoo
VeteranX
Old
5 - 12-03-2016, 02:15 PM
Reply With Quote
what?
 
The Magical Zoo is offline
 
Exodus
VeteranX
Old
6 - 12-03-2016, 08:32 PM
Reply With Quote
change ur config
 
Exodus is offline
 
S_hift
Veteran++
Old
7 - 12-04-2016, 01:35 PM
Reply With Quote
Remove happymod.dll
 
S_hift is offline
 
spockhammer
VeteranX
Contributor
Old
8 - 12-04-2016, 02:33 PM
Reply With Quote
For those using DoSFix.dll and DoSFix.cs possible crash by bugs_ - TribalWar Forums
 
spockhammer is offline
 
Dr. Acula
Veteran4
Old
9 - 12-09-2016, 04:25 PM
Reply With Quote
 
Dr. Acula is offline
 
bugs_
VeteranX
Old
10 - 12-10-2016, 04:33 PM
Reply With Quote
I doubt the dosfix.dll is the cause. Usually people are running 1.40 or 1.41 now and dosfix.dll is only for the 1.11/1.30 configs.

zoo if you are running a 1.11/1.30 config and you tried to run the 64 bit tribes that Unhelpful posted we have seen a situation where the play.gui file gets messed up. Once that happens then you can't run 1.11 or 1.30. The solution is to make a backup copy of play.gui and then remove it. The next time you start tribes you will have to re-organize your huds. Again this is only for 1.11/1.30 people who experimented with the 64 bit tribes.
 
bugs_ is offline
 
Exodus
VeteranX
Old
11 - 04-10-2017, 09:39 PM
Reply With Quote
 
Exodus is offline
 
lemontw
Veteran
Old
12 - 04-10-2017, 09:58 PM
Reply With Quote
Quote:
Originally Posted by bugs_ View Post
I doubt the dosfix.dll is the cause. Usually people are running 1.40 or 1.41 now and dosfix.dll is only for the 1.11/1.30 configs.

zoo if you are running a 1.11/1.30 config and you tried to run the 64 bit tribes that Unhelpful posted we have seen a situation where the play.gui file gets messed up. Once that happens then you can't run 1.11 or 1.30. The solution is to make a backup copy of play.gui and then remove it. The next time you start tribes you will have to re-organize your huds. Again this is only for 1.11/1.30 people who experimented with the 64 bit tribes.
I get crashing with 1.40 and 1.41. I have to delete playgui and restart 2 or 3 times.
 
lemontw is offline
 
S_hift
Veteran++
Old
13 - 04-11-2017, 12:03 PM
Reply With Quote
Quote:
Originally Posted by bugs_ View Post
I doubt the dosfix.dll is the cause. Usually people are running 1.40 or 1.41 now and dosfix.dll is only for the 1.11/1.30 configs.

zoo if you are running a 1.11/1.30 config and you tried to run the 64 bit tribes that Unhelpful posted we have seen a situation where the play.gui file gets messed up. Once that happens then you can't run 1.11 or 1.30. The solution is to make a backup copy of play.gui and then remove it. The next time you start tribes you will have to re-organize your huds. Again this is only for 1.11/1.30 people who experimented with the 64 bit tribes.

actually if you just copy the playgui.cs into your autoexec.cs your huds will always stay the same. In fact you can just go into clientpref.cs and copy the hud variables from there as well.

for many games i play i use the autoexec.cs to hardcode certain preferences that get switched on updates. Sometimes tribes just messes up your stuff and you have to keep them saved in autoexec
 
S_hift is offline
 
~dickschnitzel~
Veteran5
Old
14 - 04-11-2017, 03:10 PM
Reply With Quote
well aren't you a ****ing genius S_hift
 
~dickschnitzel~ is offline
 
Exodus
VeteranX
Old
15 - 04-11-2017, 11:19 PM
Reply With Quote
O__o
 
Exodus is offline
 
S_hift
Veteran++
Old
16 - 04-13-2017, 02:34 PM
Reply With Quote
Quote:
Originally Posted by ~dickschnitzel~ View Post
well aren't you a ****ing genius S_hift
I took a IQ test sometime in middle school and scored 129. My last most recent one was when I was in therapy. I was 19 years old and it was a different set of pictures and critical thinking questions. I scored 143 most of the pictures wanted me to notice what was wrong with them to the most minute detail. I still remember what the pictures where almost ten years later lol
 
S_hift is offline
 
Milk-Man
VeteranXV
Old
17 - 04-13-2017, 04:24 PM
Reply With Quote
Quote:
Originally Posted by S_hift View Post
I took a IQ test sometime in middle school and scored 129. My last most recent one was when I was in therapy. I was 19 years old and it was a different set of pictures and critical thinking questions. I scored 143 most of the pictures wanted me to notice what was wrong with them to the most minute detail. I still remember what the pictures where almost ten years later lol

You guys better start respecting S_hift. He's nearly Albert Einstein. Easily one of the highest IQ's here on TW

 
Milk-Man is offline
 
~dickschnitzel~
Veteran5
Old
18 - 04-15-2017, 04:46 AM
Reply With Quote
 
~dickschnitzel~ is offline
 
S_hift
Veteran++
Old
19 - 04-17-2017, 02:02 AM
Reply With Quote
lol i wasn't serious i just made up a story on how i'm a genius btw I'm probably like 90 or osmething. anway just copy your clientpref.cs into your autoexec.cs so that things lock in and you don't have to worry about your mouse sens ****ing up or your huds resetting
 
S_hift is offline
 
lemontw
Veteran
Old
20 - 04-17-2017, 09:10 PM
Reply With Quote
holy **** I never would have guessed

 
lemontw is offline
 


Go Back   TribalWar Forums > Current Gaming > Tribes Scripting and Modifying
Reload this Page T1 suddenly doesn't work

Social Website Bullshit

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AGENT: CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/) / Y
All times are GMT -5. The time now is 02:34 PM.