Mouse scroll not working in macros by Weioo - TribalWar Forums
Click Here to find great hosting deals from Branzone.com


Go Back   TribalWar Forums > Archived Forums > Ultima Online
Reload this Page Mouse scroll not working in macros
Weioo
VeteranX
Old
1 - 06-06-2007, 06:35 PM
I know it should be, but it's not. I want to set "target self" to scroll back, and "last target" to scroll forward.

Anybody have any idea why this isn't working? It works on the web, scrolling bars up and down, just not in game, when I try to set it as the hot key. I NEED this for PvP or I'm gonna be uber gimped.
 
Weioo is offline
 
Sponsored Links
F [a] C E
VeteranXV
Old
2 - 06-06-2007, 06:50 PM
try setting it as a Hotkey in razor? that works fine for me.
 
F [a] C E is offline
 
bigcheezit
VeteranX
Old
3 - 06-06-2007, 07:43 PM
Don't set macros in-game. Set it in razor. Anything on the mouse, or to the right of your keyboard will not work with in-game macros. They will be reset after next login.
 
bigcheezit is offline
 
Weioo
VeteranX
Old
4 - 06-06-2007, 10:22 PM
Ahh forgot about using razor for hotkeys, thanks.
 
Weioo is offline
 


Go Back   TribalWar Forums > Archived Forums > Ultima Online
Reload this Page Mouse scroll not working in macros

Social Website Bullshit

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AGENT: CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/) / Y
All times are GMT -5. The time now is 10:15 PM.